Ultimele anunțuri

17.05.2023 Avand in vedere prevederile art IV din OUG 34/2023 privind unele masuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, respectiv "(1) In anul 2023, incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, se suspenda ocup,area prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante" va comunicam suspendarea concursului organizat conform anuntului anterior.
ANUNȚ

09.05.2023 SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECȚIOASE ȘI PNEUMOFTIZIOLOGIE “VICTOR BABEȘ” CRAIOVA cu sediul în localitatea CRAIOVA, str. CALEA BUCUREȘTI, nr.64, judeţul DOLJ organizează concurs, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:

Postul scos la concursNumar posturiNivel studiiNivel postLoc de muncă conform structurii organizatoriceDurata contractului Timp lucru
Economist debutant1SExecuțieServiciul Statistică și Evaluare MedicalăNedeterminată /normă întreagă/8 ore/zi
Magaziner1MExecuțieServiciul Aprovizionare-TransporturiNedeterminată /normă întreagă/8 ore/zi
Șef Serviciu1SConducereServiciul Privat pentru situații de urgentăNedeterminată /normă întreagă/8 ore/zi
Pompier Servant2MExecuțieServiciul Privat pentru situații de urgentăNedeterminată /normă întreagă/8 ore/zi
DETALII AICI

04.05.2023Comisia de concurs anunta rezultatele finale ale candidatilor pentru ocuparea postului de PORTAR si MUNCITOR NECALIFICAT la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş" Craiova:
CATALOG FINAL

04.05.2023 Comisia de concurs anunta rezultatele finale ale candidatilor pentru ocuparea posturilor de INFIRMIERA, BUCATAR la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş" Craiova:
CATALOG FINAL

02.05.2023 In urma susținerii PROBEI INTERVIU de către candidații declarați admiși la proba scrisă în data de 26.04.2023, pentru ocuparea posturilor de INFIRMIERA, BUCATAR la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş" Craiova, s-au obținut următoarele rezultate:
CATALOG

02.05.2023 In urma susținerii PROBEI INTERVIU de către candidatul declarat admis la proba scrisă în data de 26.04.2023, pentru ocuparea postului de PORTAR la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş" Craiova, în cadrul COMP. DESERVIRE, s-a obținut următorul rezultat.
CATALOG

28.04.2023 In urma contestatiilor depuse la concursul organizat în data de 26.04.2023, ora 9.00, pentru ocuparea postului de ingrijitoare, s-au obtinut urmatoarele rezultate.
CATALOG contestatii

28.04.2023 In urma contestatiei depuse la concursul organizat în data de 26.04.2023, ora 9.00, pentru ocuparea postului de muncitor necalificat, s-au obtinut urmatoarele rezultate.
CATALOG contestatii

27.04.2023 In urma verificării lucrarilor scrise la concursul organizat în data de 26.04.2023, ora 9.00, pentru ocuparea posturilor de infirmiera, ingrijitoare si muncitor calificat(bucatar), s-au obtinut urmatoarele rezultate.
CATALOG

26.04.2023 In urma verificării lucrarilor scrise la concursul organizat în data de 26.04.2023, ora 9.00, pentru ocuparea posturilor de muncitor necalificat si portar , s-au obtinut urmatoarele rezultate.
CATALOG

21.04.2023 In urma verificării dosarelor de înscriere pentru concursul organizat în data de 26.04.2023, ora 9.00, pentru ocuparea posturilor de muncitor necalificat, portar , persoanele nominalizate în următorul anunț îndeplinesc condițiile de participare la concurs.
ANUNȚ

20.04.2023 In urma verificării dosarelor de înscriere pentru concursul organizat în data de 26.04.2023, ora 9.00, pentru ocuparea posturilor de infirmiere, îngrijitoare, muncitor calificat (bucătar), persoanele nominalizate în următorul anunț îndeplinesc condițiile de participare la concurs.
ANUNȚ

04.04.2023 ANUNȚ CONCURS
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babes“ Craiova, Jud.Dolj organizează concurs, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, pentru ocuparea urmatoarelor posturi :

Postul scos la concurs

Numar posturi

Nivel studii

Nivel post

Loc de muncă conform structurii organizatorice

Durata contractului /timp lucru

Infirmiere

2

G

Execuție

Secția clinică Boli Infecțioase Adulți I

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

Infirmiere

3

G

Execuție

Secția clinică Boli Infecțioase Adulți II

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

Infirmiere

1

G

Execuție

Compartiment ATI

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

Infirmiere

2

G

Execuție

Secția clinică de Pneumoftiziologie Adulți I 

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

Infirmiere

2

G

Execuție

Secția clinică de Pneumoftiziologie Adulți II 

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

Ingrijitoare

1

G

Execuție

Laborator de microbiologie medicală

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

Ingrijitoare

1

G

Execuție

Farmacie

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

Muncitor calificat (Bucătar)

2

M

Execuție

Compartiment Dietetică si Bloc Alimentar 

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

Portar

3

M

Execuție

Compartiment Deservire

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

Muncitor necalificat

2

G/M

Execuție

Comp.întreținere, oxigen, instalații apă, lumină și încălzire, întreținere spații verzi

Nedeterminată /normă întreagă/   8 ore/zi

DETALII AICI

image

TELEFON PENTRU RECLAMAREA PROBLEMELOR ÎNTÂMPINATE ÎN SPITALELE MUNICIPALITĂȚII.

Număr de telefon valabil doar pentru spitalele din subordinea Primăriei Craiova, respectiv Filantropia, Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș și Neuropsihiatrie. Spitalul Clinic Județean de Urgență nr. 1 aparține de Ministerul Sănătății..


Informații 0351.913

PROGRAM DE VIZITĂ

Conform Ordinului Ministrului Sanatatii nr.3670/2022 programul de acces al vizitatorilor pacientilor internati in Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “Victor Babes” Craiova este următorul:

DETALII AICI

Informații utile

În contextul pandemiei de coronavirus vă punem la dispoziție informații utile privitoare la aceasta.

Recomandări privind izolarea la domiciliu a persoanelor cu infecție cu noul coronavirus (COVID-19)
Curățarea și dezinfectarea suprafețelor din mediul înconjurător
CUM SĂ PORȚI O MASCĂ MEDICALĂ ÎN SIGURANȚĂ
Sfaturi privind utilizarea măștilor în comunitate,
Infecția cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) 2019-2020
Întrebări și răspunsuri despre noul coronavirus (SARS-CoV-2)

 

Avand în vedere adoptarea de catre Guvernul Romaniei prin Hotararea nr.1269/2021 a Strategiei Nationale Anticoruptie 2021-2025, cu setul de indicatori, riscuri asociate obiectivelor si a masurilor din strategie si a surselor de verificare, a inventarului masurilor de transparenta institutionala si de prevenire a coruptiei, precum si a standardelor de publicare a informatiilor de interes public, Spitalul Clinic de Boli lnfectioase si Pneumoftiziologie"Victor Babes" Craiova, în calitate de institutie publica aflata în subordinea Primariei Municipiului Craiova, cu rol in asigurarea si tratarea sanatatii populatiei, îi asuma responsabilitatea respectarii viziunii, misiunii, valorilor si a principiilor generale ale Strategiei Nationale Anticoruptie 2021-2025.

Drept urmare, adoptam urmatoarele:

- Decizia de infiintare a GRUPULUI DE LUCRU RESPONSABIL PENTRU IMPLEMENTAREA PLANULUI DE INTEGRITATE.

AGENDA DE INTEGRITATE ORGANIZATIONALA.

- PLANUL DE INTEGRITATE.

 

Stimate Pacient,

Având în vedere calitatea dvs. de pacient, vă prezentăm în cele ce urmează o serie de drepturi și obligații ce vă revin conform legislației în vigoare, cu scopul de a asigura un grad sporit de informare cu privire la aceste aspecte importante pentru dvs. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile referitoare la drepturile și obligațiile ce vă revin și să completați chestionarul anexat, după care să îl depuneți la externare în urna sigilată de lângă biroul de externări. Atenție! Opiniile exprimate de dvs. în cadrul chestionarului trebuie să se refere doar la acestă internare. Nu completați acest chestionar dacă aveți mai puțin de 18 ani. Modalitatea de răspuns este de a încercui, la fiecare întrebare, cifra care corespunde răspunsului cel mai apropiat opiniei dvs. Fiecare linie din tabel reprezintă o întrebare și necesită un răspuns. Acest chestionar este confidențial și anonim și vizează doar prelucrări statistice ce au ca obiect dezvoltarea ulterioară a unui mecanism de feedback al pacienților cu privire la calitatea serviciilor din spitale.

Scurt istoric

Data înfiinţării: 01.12.1957, prin unificarea Spitalelor de Neuropsihiatrie, Contagioase şi TBC (Spitalul de Neuropsihiatrie înfiinţat în 1860, Spitalul de boli contagioase înfiinţat în 1900, Spitalul TBC înfiinţat în 1935).
Scopul înfiinţării: izolarea cazurilor de boli contagioase. În 1980, se dă în folosinţă clădirea nouă a spitalului, construită pe locul vechilor pavilioane realizate de dr. A. Meţulescu. Din martie 2000, spitalul devine unitate de sine stătătoare împreună cu Clinica de pneumoftiziologie.

Citește »