image

COLECTAREA DESEURILOR DE MEDICAMENTE NEUTILIZATE/EXPIRATE PROVENITE DE LA POPULAȚIE

PROCEDURA OPERATIONALA Privind MODALITATEA DE GESTIONARE A DESEURILOR DE MEDICAMENTE NEUTILIZATE SI/SAU EXPIRATE PROVENITE DE LA POPULATIE în Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova

image

PROGRAM DE VIZITĂ

Programul de vizită al aprținătorilor, actualizat la data de 25.01.2024 :

image

Campanie testare gratuită RT-PCR!

Recoltare: de luni până sâmbătă, între orele 7 și 15


Rezultatele: exclusiv în limba română, pe suport hârtie sau pe e-mail, în maxim 24 de ore.

image

TELEFON PENTRU RECLAMAREA PROBLEMELOR ÎNTÂMPINATE ÎN SPITALELE MUNICIPALITĂȚII.

Număr de telefon valabil doar pentru spitalele din subordinea Primăriei Craiova, respectiv Filantropia, Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș și Neuropsihiatrie. Spitalul Clinic Județean de Urgență nr. 1 aparține de Ministerul Sănătății..


image

TESTARE SARS-CoV -2 ÎN REGIM CU TAXĂ!

Recoltare: de luni până sâmbătă, între orele 7.30 și 9.15


Rezultatele: în limba română/engleză, pe suport hârtie sau pe e-mail, în aceeași zi.

Preț: 100 lei.


410

Paturi

245,382

Pacienți tratați în ultimii 3 ani

54,390

Cazuri spitalizare de zi

389,438

Cazuri COVID-19

image image

Stimate Pacient,

Având în vedere calitatea dvs. de pacient, vă prezentăm în cele ce urmează o serie de drepturi și obligații ce vă revin conform legislației în vigoare, cu scopul de a asigura un grad sporit de informare cu privire la aceste aspecte importante pentru dvs. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile referitoare la drepturile și obligațiile ce vă revin și să completați chestionarul anexat, după care să îl depuneți la externare în urna sigilată de lângă biroul de externări. Atenție! Opiniile exprimate de dvs. în cadrul chestionarului trebuie să se refere doar la acestă internare. Nu completați acest chestionar dacă aveți mai puțin de 18 ani. Modalitatea de răspuns este de a încercui, la fiecare întrebare, cifra care corespunde răspunsului cel mai apropiat opiniei dvs. Fiecare linie din tabel reprezintă o întrebare și necesită un răspuns. Acest chestionar este confidențial și anonim și vizează doar prelucrări statistice ce au ca obiect dezvoltarea ulterioară a unui mecanism de feedback al pacienților cu privire la calitatea serviciilor din spitale.